Trei linkuri pentru iubitorii de pisici

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Ei bine…

1. Te-ai întrebat vreodată ce tip de personalitate are pisica ta? În cazul în care te interesează, ia-ți pisica lângă tine și rezolvați împreună acest test online (nu, nu este o glumă, chiar trebuie să-l rezolvați împreună).

2. Pentru a ajuta turismul, prefectura din Hiroshima a creat o hartă interactivă a orașului Onomichi. Însă nu orice fel de hartă, ci una prin intermediul căreia poți vizita orașul de la înălțimea unei pisici. Acestea fiind spuse, vă invit să vă jucați cu Hiroshima Cat Street View.

3. Și, în cazul în care sunteți la birou și vă e dor de pisica, vă puteți bucura urechile cu sunetul unei pisici care toarce accesând această aplicație online (da, puteți alege mai multe variante, în funcție de dispoziția pe care o aveți).

linkuri-pisici

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu