Somerul anului

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

“Un loc de munca nu ma definește. Dar lucrurile pentru care lupt, da.”

“Pentru dăruirea de care ai demonstrat-o zi după zi. Pentru că ai dat dovadă de verticalitate în fața adversității. Pentru perseverență. Și pentru că mereu te-ai situat peste așteptări. Pentru extraordinarele realizări în cercetare, arte și artizanat. Pentru că ai demonstrat că poți lucra sub presiune și ai demonstrat calități de lider. Pentru că ne-ai făcut să vedem că nu se rezumă totul la cum faci bani și cum îi cheltuiești. Pentru că acelora care ți-au spus «ia.ți un job!» le-ai spus: «Un loc de munca nu ma definește. Dar lucrurile pentru care lupt, da».”

Un excelent spot de promovare al unei competiții la fel de frumoase: prin intermediul Unhate Foundation, Benetton premiază, cu câte 5.000 de lire sterline (aproximativ 6.200 de euro), 100 de șomeri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, pentru propunerea unor proiecte care pot avea un impact social concret în comunitățile din care fac parte. Și, da, pot participa tineri șomeri și din România. Mai multe detalii aici.

 

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

 1. lucia

  Sorin, tie, sau cui ti-a redactat online articolul v-a scapat una urata: este “ia-ti un job”. dupa ce citesti comentariul meu poti sa-l stergi linistit. Zi buna.

  1. Lucia,

   Nu am vrut sa sterg comentariul pentru ca am vrut sa-ti multumesc. Asadar: multumesc frumos pentru atentionare si pentru tonul prietenos.

   1. lucia

    iti citesc de ceva timp articolele ca sa stiu ca este o scapare. asadar, n-ai pentru ce. iar tonul prietenos de-aici se trage 😀

Adaugă comentariu