Șapte operații estetice bizare

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Credeți că trăim într-o lume nebună?

Ei bine, este abia începutul… Și încă nu știm totul.

1. Operații estetice pentru scurtarea degetelor de la picioare

Sunt destinate domnițelor care doresc să își strecoare mai ușor picioruțele în pantofii cu toc. Motiv pentru care nu ar fi nevoie de picioare, ci, cum spuneam de picioruțe. Iar doritoarele pot opta și pentru injectarea de grăsime în partea inferioară a tălpii piciorului, pentru ca purtatul tocurilor să fie cât mai comod. O operație care costă cam 3.000 USD. Și, dacă vă închipuiți că este vorba de vreun moft: genul acesta de operații estetice s-a transformat într-o piață de 45 de milioane USD pe an.

1. Operații estetice pentru slăbirea degetelor de la picioare.

“La început făceam doar scurtări de degete la picioare. Acum, oamenii au început să fie tot mai atenți la detaliile picioarelor lor, cum ar fi, de pildă, grosimea degetelor.” Aceasta este explicația doctorului Oliver Zong, pentru noua sa specializare: “toe-besity” – operații estetice care vor face degetele picioarelor să arate mai finuțe și care pot ajunge și cam la 2.500 USD pe de degețel.

3. Operații estetice pentru micșorarea lobului urechii

Acum, dacă tot avem degețele și picioruțe, de ce să nu avem și urechiușe? Probabil aceasta este logica din spatele operațiilor de lifting pentru lobul urechii.

4. Operații estetice pentru modificare liniilor palmei

Cel puțin aici putem găsi un sens: dacă ai fost la vreo ghicitoare în palmă și ai fost nemulțumit de cât ți-a spus că trăiești sau de vine știe ce alte minunații pe care doar ea le poate citi, te duci frumos și schimbi ce ți-a pus destinul în palmă. Nu, nu este o glumă: chiar acestea au fost considerentele pentru care japonezii au prins a recurge la acest tip de chirurgie estetică. Unde mai pui că intervenția costă ceva mai puțin de 1.000 de euro…

5. Implant de gene

Pare a fi o operație estetică din ce în ce mai la modă de vreme ce tot mai mulți oameni își doresc gene lungi. Problema e că ele, genele, continuă să crească după implant. Așa că, periodic, este nevoie să fie scurtate.

6. Operații estetice pentru bombarea frunții

Pe principiul nu contează ce se află în cutiuță atât timp cât cutiuța arată bine, doritorii și doritoarele pot apela și la o astfel de operație estetică.

7. Operații estetice pentru un surâs permanent

Ei, da: “Când colțurile buzelor sunt ridicate, o imagine luminoasă și bună este creată, iar persoana pare sinceră și încrezătoare în sine. Oamenii care apelează la o astfel de procedură sunt oameni care nu au încredere în propriul zâmbet. Iar acest lucru îi costă 2.000 USD”. Declarația îi aparține doctorului Kwon Taek Keun, un specialist în “operații pentru zâmbete”.

Iar dacă nu v-ați minunat destul, vă invit să citiți acest articol.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu