Rostul prieteniei

Doi mari actori. Și o și mai mare prietenie.

prietenie-1

Bombardați până la epuizare cu show-uri mioritice cu tot felul de domni și domnițe ce-și rumegă apucăturile în direct și fără sfială, uităm, adesea, că sensul cuvântului vedetă este altul. Iată câteva fotografii ale unor vedete (în adevăratul sensul al cuvântului), legate de o prietenie proverbială: Sir Ian McKellen și Sir Patrick Stewart.

prietenie-2

prietenie-3

prietenie-4

prietenie-5

prietenie-6

prietenie-7

prietenie-8

prietenie-9

prietenie-10

Bine, bine, dar care este rostul prieteniei? Care este legătura cu titlul? Răspuns: rostul prieteniei este acela de a bucura și a mângâia  sufletele.

prietenie-11

Sunt doar câteva dintre imaginile pe care Patrick Stewart le-a făcut publice pentru a ajuta la promovarea unei acțiuni umanitare în care este implicat împreună cu prietenul său. Și, dacă tot a venit vorba: Patrick Stewart nu doar că și-a folosit contul de Twitter (unde este urmărit de peste 1,14 milioane de oameni) pentru a promova acțiunea umanitară, dar după cum veți vedea, nu s-a sfiit să ceară public (și foarte personal!) ajutorul unor prieteni la fel de influenți. Pentru că unei vedete veritabile nu îi cade niciodată rangul atunci când cere ajutorul pentru o cauză bună.

twitter

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu