Romania: locul I in Europa la Olimpiada Internationala de Geografie

Lotul olimpic al României s-a clasat pe locul I în Europa și pe locul II în lume la Olimpiada Internațională de Geografie.

Olimpiada Internațională de Geografie a avut loc în Koln, Germania, în perioada 21 – 27 august 2012, iar olimpicii români au obținut patru medalii: două de aur, una de argint şi una de bronz.

Medaliile de aur au fost câştigate de Popa G. Constantin (clasa a XII-a/ Colegiul Naţional “Nicu Gane” din Fălticeni, Suceava) şi Ursică D. Ştefania (clasa a XII-a /Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, Covasna). Medalia de argint a fost obţinută de Găman M. Miruna Andreea (clasa a XII-a /Colegiul Naţional, “Alexandru Ioan Cuza” din Ploieşti, Prahova), iar cea de bronz i-a revenit lui Tomenco V. Traian(clasa a XI-a/ Liceul Teoretic “Constantin Brâncoveanu” din Bucureşti, sectorul 1).

Și. în cazul în care ați uitat: în luna iulie, la Olimpiada Internațională de Chimie din SUA, olimpicii României au câștigat o medalie de aur, două de argint şi una de bronz.

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu