Redescoperirea culorilor

Preafrumoasa poveste a unei fetițe ce redescoperă lumea culorilor.

Fetița se trezi din somn ca în orice altă dimineață. Dar, după cum avea să descopere din primul moment în care el, somnul, zburase de pe gene lăsându-i ochii mari să se deschidă, aceasta nu era o dimineață ca oricare alta.

Cumva, nu se știe cum, toate culorile dispăruseră, iar ea se afla acum în Lumea lui Alb. O lume în care totul era, așa cum bine ați intuit, alb: patul, cățelușul, iepurașii și șoriceii, prăjiturile, jucăriile. Totul.

Apoi tot explorând Lumea lui Alb, Fetița descoperă o ușă secretă. Care o poartă în Lumea lui Roșu.

Urmează, rând pe rând, Lumea lui Oranj, Lumea lui Galben, Lumea lui Verde, a lui Albastru, Indigo și Violet, pentru ca, în cele din urmă, Fetița să ajungă la capătul curcubeului, acolo unde toate culorile se întâlnesc.

Proiectul culorilor este o minunată poveste multimedia spusă de către artista Adrien Broom. Un proiect finanțat cu succes prin Kickstarter care înglobează un volum uriaș de muncă: fiecare lume este creată în detaliu cu ajutorul unei întregi echipe de sculptori, artizani, brutari și florari etc.

Până în prezent au fost parcurse patru lumi: Lumea lui Alb, Lumea lui Roșu, Lumea lui Galben, Lumea lui Albastru și Lumea lui Alb. Mai multe minunății pe site-ul artistei.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu