Cel mai frumos mesaj publicitar

Un panou publicitar care, aparent, nu face reclamă la nimic. Și totuși…

Este amplasat în orașul american Blaine, în apropierea graniței dintre SUA și Canada: o structură realizată din sârme din oțel inoxidabil care, întrucâtva, amintește de ecranul unui televizor.

Un panou de afișaj neobișnuit care, la prima vedere, nu face reclamă la nimic. Și totuși, există un mesaj ascuns: panoul publiciar realizat de compania de arhitectură Lead Pencil Studio îți îndreaptă atenția către peisaj. Te invită să-l vezi. Îți aduce minte să reînveți să te bucuri de lucrurile simple.

“Împrumutând din eficiența panourilor de afișaj care își distrag atenția de la peisaj pentru a sublinia mesajul publicitar, am realizat această structură deschisă al cărei scop este acela de a-și îndrepta privirea spre o «fereastră de aer curat»”.

O modalitate excelentă de promovare. Și un mesaj “publicitar” minunat.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu