Emigreisan Drim

Sub cerul liber, la Ceainaria 5 (Olimpului, 13), Teatrul de Artă Bucureşti te invita la Emigreișăn Drim. Spectacol de teatru. 22 iulie, ora 21.00.

Într-o ţară în care nici visele nu mai sunt ce au fost cândva, Emigreişăn Drim este povestea tragi-comică a tinerilor care vrăjiţi prea uşor de iluzia lumii de afară, îşi croiesc drum prin cele mai aberante situaţii pentru a-şi atinge visul.

Te aşteptăm să vezi povestea unor aventurieri români care ajung să afle pe pielea lor dacă “afară-i mai bine”, într-o comedie despre graniţele fericirii.

Regia: Bogdan Huşanu. Cu: Ion Bechet, George Constantinescu, Marin Grigore, Liviu Cheloiu.

Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) este un organism independent, care a luat fiinţă sub această denumire în anul 2010, dar a cărui experienţă artistică începe cu alţi patru ani în urmă. Dedicat în întregime artei actorului – de unde şi titulatura – TAB a adunat cu cele 7 producţii, încă din prima stagiune, peste 150 de reprezentaţii atât în săli clasice de spectacol, cât şi în spaţii neconvenţionale (cluburi, pub-uri, spaţii de evenimente). De aceea, TAB este o prezenţă aparte în peisajul artistic bucureştean, aducând în faţa publicului tineri actori care surprind în spectacolele de teatru detalii diverse din viaţa de zi cu zi a personajelor, de la umorul de situaţie, mai mult sau mai puţin subtil, până la absurdul vieţii contemporane, cu problemele pe care le presupune aceasta.

Rezervări: 0737.903.367. Preţ bilet: 20 lei

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu