Prima expozitie foto dedicata fotografiilor de profil de pe facebook

Cinci știri despre facebook.

1. The Profile Picture Exhibition este un proiect care își propune să revoluționeze lumea muzeelor prin organizarea primei expoziții de fotografie dedicată fotografiilor de profil ale utilizatorilor de facebook. Inițiatorii proiectului promit că expoziția lor va găzduită de marile muzee ale lumii dacă va fi îndeplinită o condiție: să strângă un milion de like-uri pe pagina proiectului.

2. Hackerii de la Anonymous au promis că în data de 5 noiembrie vor ataca facebook și îl vor face să cadă și, în plus, vor oferi jocurile create de Zynga gratuit. Acesta pentru a protesta față de planurile facebook de a concedia 1.000 de angajați și de recurge la oameni din țările mai sărace (pe care, evident, să-i plătească mai puțin).

3. Barack Obama nu le permite fiicelor sale să aibă propriile conturi pe reţeaua de socializare Facebook. Într-un interviu pentru postul MTV, preşedintele Statelor Unite a declarat că se teme de faptul că Sasha şi Malia vor suferi în urma lipsei de intimitate.

4. Datele private a peste un milion de utilizatori Facebook au fost colectate și vândute online cu doar 5 dolari. Datele se referă la utilizatori din Europa , Statele Unite, Canada, majoritatea vorbitori de engleză. Numele reale și adresele lor de email au fost colectate cu ajutorul unor programe speciale, care exploatează o breșă de securitate a Facebook, penetrând dincolo de profilul public al utilizatorilor.

5. Pentru aceia care își doresc să navigheze mai repede prin mesajele pe care le primesc pe facebook, iată o serie de utilă de comenzi pe care le puteți efectua cu ajutorul tastaturii.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu