Povestiri din Miserupia

Un proiect social și un exercițiu de smerenie. Miercuri, 12 iunie, ora 20:00. La Teatrul TABU.

La scurt timp după succesul comercial şi atenţia media de care a beneficiat după lansarea romanului erotic Dona Juana şi a turneului aferent, Dona Juana y amigos, Lorena Lupu optează pentru o schimbare radicală de direcţie, abordând un gen nou pentru ea: teatrul social.

Povestiri din Miserupia este, din punctul de vedere al autoarei, „un prim proiect social; un exerciţiu de smerenie”. Făcând un reportaj despre supravieţuitoarele traficului de carne vie, cu câţiva ani în urmă, Lorena Lupu a descoperit o parte dintre dramele individuale şi sociale care forţează persoane exagerat de tinere să ajungă în ipostaze absolut cutremurătoare, pe fondul nepăsării celor din jur. „De ce, Dumnezeule? De ce pui oamenii în situaţiile astea când nu se pot apăra, nu ştiu sau nu au voie să spună ‚nu’?”, lansează autoarea o întrebare în textul piesei. Pentru eventuale răspunsuri, va trebui să vizionaţi spectacolul.

Regia şi mişcarea scenică sunt semnate de tânăra masterandă în coregrafie Ruxandra Enache.

Povestiri din Miserupia, de Lorena Lupu. Regia şi mişcarea scenică – Ruxandra Enache. Genul – One Woman Show / comedie. O productie a Teatrului TABU. Durata – 60 min.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu