Draga Miruna, draga…

Încă nu pot să cred. Pur și simplu nu pot să cred! Și, mai ales, nu vreau să cred că Ruxandra Oancea – Draga Miruna așa cum își spunea, cum îi spuneam noi toți și cum semna pe WebCultura – nu mai este în viață. Avea doar 24 de ani…

Sâmbătă, la ora 16:30, cu mai puțin de 12 ore înainte de a se întâmpla inimaginabilul, Draga Miruna a terminat de scris un articol pentru Webcultura. Un articol scris de către un om cu poftă de viață, de un om cu planuri de viitor.

Așa o știm cu toții pe Draga Miruna: mereu gata să mute munții din loc, mereu râzând, mereu veselă, mereu gata de a se implica în proiectele în care crede.

Mai mult: vineri seara am vorbit împreună pe messenger. Și am plănuit să ne vedem cu toții într-una dintre serile acestei săptămâni, noi, colegii de la WebCultura și internship. Și să fixăm data unei expoziții pe care cu toții o plănuiserăm cu ceva vreme în urmă.

Dumnezeule, acestea nu sunt gândurile unui om care își curmă viața! Așa cum un om care are un astfel de gând nu poate scrie, cu doar câteva ore înainte, un articol din care nu nefericirea să răzbată, ci gândul de a schimba lumea! Nu, nu pot să cred… Și nu vreau să cred!

Draga Miruna. Draga…

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

  1. Raluca Duta

    Nu pot sa cred asa ceva! Acum mi-a spus Irina…e imposibil…cum sa se intample asa ceva cu Ruxi…ce a fost cu ea, Doamne…

  2. […] cu capul de toti peretii. Cand am inceput ieri de dimineata, in ratb, sa citesc articolul scris de Sorin, de pe ecranul mic al telefonului, eram entuziasmata… Credeam ca in sfarsit ati pus la punct […]

  3. dinca.viorel

    e tragic ce se intampla cu noi, tinerii in tara asta ! suntem neintelesi si asta e adevaratul tragism. Se presupune ca oamenii care au trecut prin viata asta sa ne inteleaga ! Nu dau un ban pe noi ! Cu totii sunteti niste egoisti si adevarate creaturi absurde si inutile !

Adaugă comentariu