Perna pentru dormit la birou

O companie de design londoneză a inventat perna pentru dormit la birou.

“Modele de lucru sunt în evoluţie constantă. Ne petrecem din ce în ce mai mult timp în mediul în care muncim, ceea ce înseamnă că, adesea, avem nevoie să găsim o cale pentru ca munca și odihna să poată fi compatibile în cadrul aceluiași spațiu. Unele culturi au asimilat acest concept într-un mod mai natural decât altele, dar, în general, locul de muncă este rareori adaptat la noua paradigmă lucru-odihnă.

Struţul (Ostrich în original – n.n) oferă un mediu de microclimat călduț și confortabil în cadrul căruia poți să tragi cu ușurință un pui de somn reconfortant. Nu este nici pernă, ​​nici o perniță, ​​nici pat, nici haină, ci este, în acelaşi timp, câte un pic din fiecare. Interiorul său liniştitor  asemeni unei peșteri ne adăpostește şi izolează capul si mainile (mintea, simţurile şi corpul) pentru câteva minute, fără a fi nevoie să părăsim biroul.” (Sursa: studioul de arhitectura și design Kawamura – Ganjaian)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

  1. asa si unde o cumpar :))

    1. Pai eu zic sa ii contactezi si sa o importi. S-ar putea sa fie o afacere prospera. 🙂

      1. meh, nu cred ca ar avea succes mare

Adaugă comentariu