Pentru tine, dragostea mea

Un tată, o fiică, o poveste de iubire.

Vă propun să pornim depănarea acestei istorii, având în minte gândurile lui Ben Nunery unul dintre protagoniștii săi:

“Aceasta este o poveste de dragoste.”

Ben Nunery și Ali s-au căsătorit în 2009, la scurt timp după ce își cumpăraseră o casă nouă, așa că au avut posibilitatea să facă o parte dintre fotografiile de nuntă în locuința pe care o îndrăgeau, pe care pe când nici nu o mobilaseră. Doi ani și jumătate mai târziu, Ali s-a stins din viața, din pricina cancerului, lăsându-i pe Ben și pe fiica lor, Olivia, să trăiască singuri în căminul de care cu toții îți legaseră atâtea vise. În decembrie 2013, Ben și Olivia s-au simțit în stare să lase trecutul în urmă și să se mute într-o nouă casă. Așa că au decis să își ia bun, printr-o ședință de fotografii.

2009 – Ben Nunery și Ali; 2013 – Ben Nunery și Olivia.

Ca și în 2009, fotografiile au fost realizate de Melanie Tracy Pace, sora lui Ali.

“Mi-am dorit să-i arăt Oliviei locul în care eu și mama ei ne-am început viețile și unde am visat să ne creștem copiii.”

“Ben, arăți ca un copil!”, îi spuse Melanie , sora Oliviei, în acea zi din 2009.

Olivia jucându-se pentru ultima dată pe scările pe care, cu patru ani în urma, cobora mama sa.

La un moment dat, Olivia s-a oprit pentru a se juca cu un ondulator al mamei ei. Un moment care i-a adus aminte lui Ben de o altă fotografie a soției sale, de atunci din ziua nunții…

Ben, Olivia și îngerul din sticlă căruia fiica sa îi spune “mami”.

Un fulg din aripa unui înger găsit de Olivia în camera în care, pe vremuri, era dormitorul mamei sale.

I Believe (When I Fall In Love With You It Will Be Forever) a fost melodia lor de nuntă. Ben a învățat să cânte la chitara fiicei sale.

“Ne-am luat rămas bun de la Ali în urmă cu doi ani, dar prezența ei a rămas mereu alături de noi.”

“Mulți mă întreabă ce am simțit în timp ce făceam aceste fotografii. Ceea ce îmi doresc să le spun este că aceasta nu este o poveste despre durere, pierdere și răni sufletești. Da, am simțit toate aceste lucruri – și încă le mai simt -, dar nu acesta este lucrul pe care îmi doresc ca oamenii să-l vadă în fotografii.
Aceasta este o poveste de dragoste.”

“Viețile noastră vor continua pe un drum sinuos și neștiut, dar, indiferent de ce se va întâmpla, Olivia va putea privi aceste fotografii și va știi că, pentru o scurtă perioadă de timp, a existat un loc în care am fost cel mai fericit om din lume. Chiar dacă doar pentru puțină vreme.”

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu