O delimitare atât de amestecată

Totul pare atât de plăcut. Tricoul atât de comod, ca și cum nu ar fi!

Zilele trec, gândurile se perindă pe rând fiecare altfel structurat față de celălat. E atât de plăcut să te am in minte, dragul meu. Îmi pare atât de placut când știu că mă vei redescoperi, curând! Aștept cu cea mai necruțătoare nerăbdare să îmi scrii, să știu exact că ești acolo in întunericul ființei mele.

Exact cum construiesc proiectele pentru avioane, e atât de incitant, emoționant, dar pe atât de logic și ordonat, pe atât de delimitat, dar atât de amestecat, atât de perfect. Așa cum zburăm printre nori, printre picăturile de ploaie, printre fulgere sau mai știu ce alte turbulențe, așa cum trece emoția celei menționate în urmă, și răsufli ușurat că totuși a trecut…

Mă cucerești cu fiecare secundă ce trece, așa cum mă cucerește emoția, gândul că pe cel ce îl intrig este acolo undeva în orasul Insipid, dar de viață plin, căutând urma pașilor, respirației, mângâierii mele!

Te las cu bine, atât de tandru și atent, cu cât abia aștept următoarea întrevedere!

Andreea T.

Andreea T. De același autor

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici. Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul aceluiași formular.

Recomandări

Un comentariu

  1. Dungulita ascunsa

    Precum un avion fara busola, care zboara fara o destinatie cunoscuta, dar cautand pista potrivita pe care sa aterizeze in sfarsit, asa traiesc incercarile de a gasi cursul prin norii reci si negri ai Planetei Necunoscute.

    Simt ca am luat zborul fara toate bagajele in cala, si nici o persoana de la bord nu-mi poate furniza informatii care sa ne arate directia spre pista care o caut cu atata nerabdare.
    Sper doar ca inima sa se transforme in busola atat de necesara si sa-mi arate calea.

Adaugă comentariu