Nu vei ști niciodată cât de mult te iubesc

O dedicație specială. Și foarte emoționantă.

În februarie 2013, domnul Whitaker s-a accidentat la șold în timp ce ajuta un vecin. Lucrurile s-au complicat în spital, după ce intervenția chirurgicală la șold a fost urmată de o infecție puternică. Și cum la o anumită vârstă astfel de lucruri pot fi fatale, domnul Whitaker a rugat-o pe fiica sa, Linda, să o aducă în camera de spital pe cea care i-a fost alături în ultimii 66 de ani de viață: soția sa.

“Vino mai aproape, acest moment este foarte important pentru mine”, i-a spus domnul Whitaker soției sale. Și apoi a început să cânte.

Și, în cazul în care vă interesează: în cele din urmă, domnul Whitaker s-a însănătoșit. Iar dacă doriți să ascultați varianta originală a melodiei, poftiți: You Are My Sunshine.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Simona

    Acest cuplu mi-a amintit de adorabilii mei bunici.
    Multumesc! 🙂

Adaugă comentariu