Măcar o dată în viaţă

Măcar o dată în viaţă cineva trebuie să-ţi frângă inima. La fel cum măcar o dată în viaţă trebuie să laşi pe cineva să-ţi vindece rănile pe care ţi le-a scrijelit în suflet iubirea.

Măcar o dată-n viaţă trebuie să-ţi fie înşelate aşteptările şi încrederea, trebuie ca cei în care crezi să te mintă şi să te arunce din viaţa lor, să-ţi facă ţăndări visurile mărturisite şi să-şi bată joc de toată încrederea cu care li te-ai destăinuit. Măcar o dată-n viaţă ceilalţi trebuie să te facă să te prăbuşeşti şi să plângi de neputinţă, de dor şi din iubire pentru ei.

Şi toate astea pentru că…măcar o dată este neapărat necesar să pui punct şi să o iei de la capăt. Trebuie să înveţi să uiţi trecutul şi să mergi mai departe, să ai din nou încredere în oameni şi în tine, să-ţi deschizi din nou sufletul cu aceeaşi lipsă de teamă, să iei fiecare ciob de vis şi să reîncepi să clădeşti. Să te reinventezi. Să scrii altă poveste. Cu alte personaje. Cu alte decoruri. Cu alt scenariu şi cu alt final în care să crezi cu la fel de multă tărie.

Azi mă uit la mine şi mă văd, mă simt şi mă ştiu puternică. Azi umblu cu uşurinţă printre visuri şi încredere, speranţe, prieteni, credinţe şi dorinţe.

macar

Cristina Monica

Cristina Monica Blog | Facebook | De același autor

Giurgiuveancă. Traducătoare. Îndrăgostită de limba spaniolă și de scris. Scriu, pentru că, dacă nu aş face-o, realitatea ar ajunge să mă apese mult prea tare.

Recomandări

Adaugă comentariu