Joia linguritelor

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Filosoful şi eseistul Neagu Djuvara va da autografe şi va dezvălui secretele salatei sale de vinete. Joi seară, de la ora 19.00, pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu din Bucureşti.

Potrivit Mediafax,întâlnirea cu publicul face parte din seria de evenimente organizate săptămânal de Editura Humanitas sub titlul “Joia linguriţelor”. Neagu Djuvara nu va vorbi doar despre delicatese şi despre abilităţile sale culinare, ci va acorda şi autografe pe volumul de memorii “Amintiri din pribegie”, lansat recent la Humanitas în ediţie specială, realizată special pentru a celebra ziua sa de naştere.

Neagu Djuvara este licențiat în istorie și drept la Sorbona, are un doctorat în drept pe care l-a obținut în 1940 și un doctorat in filosofia istoriei. În 1937, s-a căsătorit, în Franța, cu France Henriette Marie Gaillet, fiica generalului Jean Baptiste Estienne (inventatorul tancului de luptă).

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu