Încă șapte site-uri amuzant de inutile

Incă o serie de propuneri online pentru persoanele foarte – dar foarte! – plictisite.

1. Spider – îți transformă cursorul într-un mic păianjen. După câteva secunde apare și un soi de cățel pe care îl poți conduce cu ajutorul păianjenului. Și chiar dacă asta e tot, oricât de incredibil ar părea, pierzi ceva timp plimbând animalul.

2. Starfield este o călătorie prin hiperspațiu (sau ceva asemănător). Cu ajutorul cursorului, firește. Pentru cei mai plictisiți dintre amatorii de science-fiction.

3. V-a supărat vreun coleg sau vreo colegă de birou și vreți să vă răzbunați. Atunci, cu volumul la maxim, RGB este una dintre cele mai crunte răzbunari imaginate. Doar faceți click pe litere și vă veți da imediat seama despre ce e vorba.

4. Chicken on a Raft nu are nevoie de prea multe explicații: un pui stă pe o plută. Și stă. Și stă. Și tot stă… Un adevărat test al gradului de plictiseală.

5. Cum și amatorii de filme horror se plictisesc: în Proyecto o mulțime de creaturi se reped să-ți mânânce cursorul. Iar dacă le lași, se dovedește că sunt destul de stupide încât să se îngrămădească fără noimă. Un fel de zombi din lumea gângâniilor.

6. LOLZ este o fețișoară care își schimbă mimica în funcție de ce faci cu cursorul. Cel mai adesea își dă ochii peste cap, fapt ce mă face să cred că are un oftalmolog (ne)bun.

7. Bring in the Cats! – multe pisici chiar și pentru iubitorii de pisici. Va trebui să așteptați puțin pentru a se încărca. Dar cum numărul de pisici este considerabil, să zicem că există o scuză.

Și, în final: de ce se numește articolul “încă șapte site-uri amuzant de inutile”? Pentru că aici găsiți alte șapte site-uri. La fel de amuzante și, firește, la fel de inutile.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Alexa

    Nr 6 se coloreaza tot mai tare daca dai click si tii apasat. Foarte psihedelic.

Adaugă comentariu