Suntem furtuni, de Andrei Rosca, disponibila gratuit

Andrei Roșca, unul dintre cei mai respectați antreprenori din mediul online anunță că, de astăzi, cartea sa, “Suntem Furtuni”, poate fi descărcată gratuit. Este o carte pe care o recomand cu multă căldură, atât pentru conținutul său – autorul este un om de la care întotdeauna ai câte ceva de învățat -, cât și pentru faptul că Andrei Roșca scrie foarte bine.

“Acum un an si ceva m-am hotarat sa scriu o carte despre antreprenoriat care sa contina cateva dintre lucrurile pe care le-am invatat eu si care mi se par acum, dupa ce am citit si niste zeci de carti pe tema asta, esentiale pentru un antreprenor. Si am scris cartea “Suntem furtuni”. Mi-a luat cam un an, a fost un exercitiu greu. Foarte greu chiar. Cine a incercat vreodata sa scrie o carte stie asta. (…)Cititi-o, regasiti-va in ea, si scrieti-mi despre ea indiferent daca va place sau nu.” (Andrei Roșca)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu