Prima carte de povesti interactiva

William Joyce, un fost animator la Pixar este realizatorul unui ebook care deschide noi perspective în interacțiunea cu cartea.

Creatorii săi spun că este prima carte de povești interactivă. Și, cel puțin în parte, au dreptate. Fantasticele cărți zburătoare ale domnului Morris Lessmore este mai mult decât un ebook pentru iPad. De fapt, mai mult decât un ibook, pentru a fi corecți. Este o carte, o animație și un joc în același timp: o poți citi, poți participa la jocuri interactive, poți cânta la pian și câte și mai câte.

Aplicația The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore a fost realizată de Moonbot Studios, conduse de fostul animator Pixar William Joyce. Iar dacă doriți să o procurați, o puteți cumpăra din App Store contra sumei de 4.99 USD.

Și, dacă v-am stârnit curiozitatea, iată și trailer-ul filmului de animație The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu