Arbor, câinele care pictează

Vorba aceea: “suflet de artist”!

Când Bryce și Jennifer Henderson l-au adoptat pe Arbor de la unul dintre adăposturile de animale din Las Vegas, nu le-a trecut prin cap nicio secundă că familia lor tocmai se îmbogățise cu un artist. La fel de adevărat este însă și faptul că nici Arbor nu se gândise vreo secundă că noua sa familie va putea fi atât de năstrușnică. În fine, cert este însă că, după ce i-au aruncat de câteva ori bățul și au văzut că Arbor se bucură să de joace cu el, Bryce și Jennifer au hotărât să încerce ceva nou și să înlocuiască bățul cu o pensulă. Și astfel a început Arbor să picteze, iar talentul său este într-atât de apreciat încât fiecare pictură de a sa se cumpără cu câteva sute de dolari. Iată-l pe Arbor în timpul procesului creativ.

Și iată-l alături de o altă creație de a sa.

Puteți afla mai multe despre Arbor de pe pagina sa de facebook și contul său de pe youtube. Și, nu în ultimul rând: vedeți aici și celebrele creații ale unui cimpanzeu-fotograf.

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Ramona

    E simpatic. Pe mine nu mă interesează că rezultatul unui dresaj, că stăpânii îi înmoaie pensula și stabilesc culoarea. Îmi place rezultatul și îmi place că e un câine vesel, că îi place ce face.

Adaugă comentariu