Încă o dovadă de prietenie

Poate că spunându-i unui om “măi animalule”, îl lăudăm. Sau poate că jignim animalele.

Se numește Domnul G. și este un țap. Domnul G. a trăit întreaga viață alături de prietenul său Jellybean, un măgar. Cum femeia care îi avea în ogradă nu mai putea să îi îngrijească, două organizații pentru protecția animalelor s-au oferit să preia grija lor. Și astfel, Domnul G și Jellybean au fost despărțiți.

Însă mare le-a fost surpriza îngrijitorilor când au observat că Domnul G. era atât de trist încât refuza și hrană și să-și părăsească adăpostul. Cum din punct de vedere medical, Domnul G. era perfect sănătos, singura explicație era că acesta suferă dor. Așa că au călătorit 14 ore pentru a-l aduce pe Jellybean lângă prietenul său. Iar bucuria celor doi a meritat tot efortul. Priviți.

Moment în care vă invit să citiți și despre frumoasa prietenie dintre un câine și un elefant sau despre cea dintre o broască țestoasă și un rinocer. Cum spuneam: poate că ar trebui să ne gândim atunci când comparăm oamenii cu animalele…

dovada-prietenie

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu