Cea mai bună dintre lumile posibile

O prietenie mai puțin obișnuită. Și, dacă doriți, o povață de viață.

El se numește Bubbles, iar se ea se numește Bella. Și sunt cei mai buni prieteni din lume. Și un mic amănunt: Bubbles este un elefant african, iar Bella o cățelușă. Un labrador, mai exact.

Cei doi s-au întâlnit în cadrul rezervației T.I.G.E.R.S. (The Institute of Greatly Endangered and Rare Species), din California: rămas orfan după ce părinții săi au fost uciși pentru fildeș, Bubbles a fost salvat și adus în rezervație încă de când era “un elefant mic și neajutorat”, iar Bella l-a îndrăgit pe loc.

Cei doi sunt astăzi prieteni nedespărțiți și petrec majoritatea timpului împreună. Iar cel mai mult le place să se joace cu o minge de tenis, pe care Bubbles o aruncă, iar Bella i-o aduce fericită. Chiar și când sunt în apă.

Și care ar fi povața de viață? Ei bine… cea mai bună dintre lumile posibile este aceea pe care reușești să o construiești în jurul tău.

(via)

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu