Încă 18 ziariști români la Bruxelles

Programul Bursele JTI pentru Jurnaliști – ediția 2020-2021 a desemnat 18 câștigători care vor participa la stagiul de pregătire în cadrul unor importante instituții și organisme europene. Cei 18 ziariști vor efectua o vizită de lucru de o săptămână la instituțiile europene din Bruxelles, la sediul NATO, precum și la alte autorități, organizații sau entități relevante.

Iată numele câștigătorilor:

1. Oana Zamfir – Digi24
2. Alexandra Marin – Antena 1
3. Adina Ardeleanu – Financial Intelligence
4. Bogdan Pavel – Gândul
5. Carmen Dumitrescu – Investigatoria Press
6. Sergiu Voicu – Digi24
7. Bogdan Muzgoci – TVR
8. Alex Buzică – Radio România Actualităţi
9. Maria Smarandache – TVR
10. Maria Moiş – Euronews România
11. Marco Badea – Digi24
12. Luca Dinulescu – Wall Street
13. Cristian Lupaşcu – Agerpres
14. Antonio Miclea – TVR Cluj
15. Mălina Mândruţescu – Panorama
16. Dumitriţa Pricopie-Scutari – Digi24
17. Luminiţa Voinea – Radio România Actualităţi
18. Laura Lucescu – TVR Iaşi

Cei patru ziariști români care vor beneficia de stagiul extins de documentare și training la Bruxelles sunt:

1. Oana Zamfir
2. Bogdan Muzgoci
3. Maria Smarandache
4. Marco Badea

Programul Bursele JTI pentru Jurnaliști a suferit în ultimii doi ani o decalare a perioadelor de organizare, o consecință firească a restricțiilor impuse pe perioada pandemiei Covid-19.

Bursele JTI pentru Jurnaliști este un program organizat de JTI România, Ad Media Consult și ClubEconomic, cu sprijinul foștilor bursieri.

Programul Bursele JTI pentru Jurnaliști a fost lansat în anul 2000, ca o continuare a programului de stagii inițiat în anii ‘90 de National Forum Foundation/Freedom House, având suportul Guvernului SUA. Obiectivul programului a fost dezvoltarea cunoștințelor și abilităților jurnaliștilor, prin expunere la realitățile democrațiilor dezvoltate, experiență în medii culturale diverse și practică profesională specializată, mai întâi în Statele Unite, iar ulterior la Bruxelles. Mai multe detalii cu privire la Programul Bursele JTI pentru Jurnaliști găsiți aici: BurseJTI.ro.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu