Nu cedăm Parcul IOR!

Un protest organizat de Grupul de Inițiativă Civică I.O.R.

Sâmbătă, 25 martie, ora 12:00, invităm toți cetățenii îngrijorați, revoltați sau doar curioși de ce se întâmplă cu zona retrocedată din parcul IOR. Ne întâlnim la gura de metrou Titan, în intersecție, pentru a vedea distrugerile din parcul nostru drag și pentru a discuta despre soluțiile legale prin care această zonă verde poate fi protejată și reintegrată în parcul IOR-Titan.

Interesul cetățenilor trebuie prioritizat în fața interesului privaților. Nu e vorba doar de IOR sau Titan, ci de întregul București. Vino cu familia, prietenii, vecinii tăi pentru o întâlnire pașnică a comunității noastre!

Important: acțiunea este una civică și apartinică.

Cine suntem noi

Grupul de Inițiativă Civică I.O.R. este un grup de cetățeni care locuiesc în jurul Parcului IOR și care-și doresc ca această oază naturală cu un loc deosebit în inimile noastre, să fie reîntregită și protejată, să nu mai fie distrusă sistematic de interese imobiliare, antreprenori iresponsabili sau autorități indiferente. Ne dorim mai mult spațiu verde pentru cartier și mai puține betoane.

Acesta este numitorul comun care a adus la un loc oameni foarte diferiți ca vârste, preocupări, mentalități, stil de viață etc. Cu toții ne-am intersectat prin Parcul IOR, iar acum parcul ne aduce împreună într-o comunitate care-și dorește să schimbe lucrurile în bine pentru cartier și oraș.Poate că uneori avem viziuni diferite asupra vieții sau societății, dar acum e nevoie să spunem toți cu un singur glas: Nu cedăm Parcul IOR, vrem spațiul verde înpoi pentru comunitate!

Important: activitatea grupului este una civică, apartinică și non-profit.

Cum ne poți sprijini

Dacă ai idei și resurse pe care dorești să le pui la dispoziția comunității pentru reîntregirea parcului IOR ne poți scrie la adresa IOR.civic@gmail.com. Un prim pas este să participi la acțiunea de pe 25 martie, să semnezi și să distribui petiția.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu