7 site-uri, 7 stări sufletești

Șapte proiecte online “pe alese”, în funcție de dispoziția sufletească.

1. Un loc liniștit

Pentru toți aceia care, după câteva ore de muncă, au nevoie și de câteva clipe de liniște și de relaxare. Urmăriți instrucțiunile de pe monitor și relaxați-vă pentru câteva clipe în The Quiet Place. (Notă: fiți îngăduitori cu traducerea în română; a fost generată automat).

2. Aici este astăzi

Char dacă ni s-a părut mai gălăgioasă, mai supărătoare sau mai obositoare, “astăzi” este, în cele din urmă, doar o altă zi. Here Is Today ne ajută să punem lucrurile în perspectivă. Ceea e poate să nu fie neapărat de ajutor, dar măcar ne poate determina să mai uităm puțin de eventualele supărări.

3. Camera gândurilor

Destul de asemănătoare cu “Un loc liniștit”: intră în The Thoughts Room și lasă-ți grijile să dispară (din păcate nu există și o versiune în limba română)

4. Camera zorilor

Din aceeași familie cu “Camera gândurilor”. Intrați în The Dawn Room și o să vă dați seama.

5. O dispoziție ploioasă

Se spune că ploaia are un efect liniștitor. Dacă simțiți că este așa – sau, pur și simplu, vă place ploaia – intrați pe Rainy Mood: sunetul ploii și un monitor transformat într-o fereastră pe care se preling picăturile de ploaie.

6. Mult mai bine decât asta

Pentru romantici (sau pentru îndrăgostiți). Much Better Than This două siluete care se sărută pătimaș în timp ce culorile lor se schimbă.

7. Îmi placi

Și, în final, pentru toți aceia care vor să zâmbească în timp ce li se spune ceva frumos: intrați pe I Like You și apăsați butonul roșu. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

6 comentarii

 1. mira buzoianu

  sunteti geniali!

 2. Elena

  Stimate domn Sor,( ar trebui să fie singularul de la sori, despre “in”s-a povestit, iar relativ la “Tu” “dor”ce să mai…) dumneavoastră când vă odihniți? O duminică înSorită! 🙂

 3. Elena

  Nu știu cum se poate”modera”un comentariu atât de “îndrăzneț”. 🙂

  1. Pasul 1. Indrazneste! Pasul 2. Vedem daca e nevoie de moderare. Pasul 3. Ai remarcat ca exista si pagina asta https://webcultura.ro/contact/ ? 🙂

   1. Elena

    Da, există și”Paul 3.” 🙂 🙂 🙂

Adaugă comentariu