Hollywood Music in Bucharest revine cu editia a II-a

Centrul pentru Artele Spectacolului și Asociația Culturală Teocta prezintă cea de-a doua ediție a îndrăgitului spectacol “Hollywood Music in Bucharest”, care va așterne covorul roșu miercuri, în data de 28 martie, ora 19.00, în cadrul Sălii Palatului din București.

Evenimentul introduce lumea fascinantă a cinematografiei prin bagheta celebrului dirijor Gottfried Rabl, care va interpreta ritmurile desăvârșite ale celor mai cunoscute coloane sonore, alături de cei 70 de instrumentiști ai European Royal Orchestra. Atmosfera va fi întregită de proiecții video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda strălucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate în repertoriu: “Superman”, “Fantoma de la Operă”, “Titanic”, “Pirații din Caraibe”, “Cats (Memory)”, “Dirty Dancing” și multe altele.

Îmbinarea dintre clasic și contemporan va fi însuflețită de prim solista Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța, Daniela Vlădescu, alături de primul cuplu de Pop opera din lume, Romeo & Julia Saleno.

Gottfried Rabl, dirijorul permanent al Orchestrei Simfonice Radio din Viena, este invitatul special al spectacolului, la pupitrul orchestrei simfonice “European Royal Orchestra”.

“Cea de-a doua ediție Hollywood Music in Bucharest va fi un deliciu atât pentru împătimiții filmelor, cât și pentru melomani, reunind două pasiuni sub un spectacol pe placul tuturor, plin de emoție și momente speciale”. (Gottfried Rabl)

“European Royal Orchestra” îi include pe cei mai buni studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de profil din Bucureşti şi din ţară. Alături de aceşti tineri fac parte din proiect instrumentişti şi artişti profesionişti din orchestre de top din România (Filarmonica “George Enescu” din Bucureşti, Orchestra Naţională Radio, Opera Naţională Română). Pe lângă această componentă de prim rang, Orchestra se poate mândri cu colaborări extinse cu mai mulți producători importanți de muzică din lume. De asemenea, se lucrează numai cu profesioniști de talie internațională: orchestratori, dirijori,  scenografi, ingineri de sunet.

Asociația Culturală Teocta a fost creată pentru a contribui la îmbunătățirea calității industriei muzicale, din pasiune pentru artă. Aceasta s-a implicat intens în viața culturală românească, oferind spectacole de calitate pentru cei avizi de cultură și divertisment. Inițiativa în propagarea culturii s-a manifestat și în domeniul pedagogic, asociația înființând și o școală particulară de muzică.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro și în oficiile Poștei Române, semnalizate cu bilete.ro. Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție site-ul Asociației Culturale Teocta.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu