Gropi in asfalt

O serie de fotografii creative și foarte amuzante.

Uneori tindem să uităm că gropile în asfalt – cu toate formele, mărimile și adâncimile lor – sunt un peisaj universal și nu doar un peisaj tipic românesc. Prin urmare, cu atât mai amuzantă seria de fotografii Gropi în asfalt realizată de cuplul canadian Claudia Ficca și Davide Luciano.

“După o coliziune brutală cu o groapă de dimensiunea unui canion, am decis să ne canalizăm frustrarea într-un proiect pozitiv, prin care să transformăm inutilele gropi într-o sursă de umor și creativitate.”

“Imaginația și creativitatea de care dăm dovadă în utilizarea gropilor, ne-a transformat proiectul într-o misiune neobosită ce are ca scop căutarea gropii în asfalt perfecte.”

“Sesiunile foto sunt împărțite echitabil, cu fiecare dintre noi trecând în spatele aparatului foto. Unghiurile de fotografiere și scenografia sunt improvizate pe loc și nu folosim photoshop-ul pentru a adăuga efecte imaginilor.”

“Firește, sarcina crucială de a supraveghea traficul este împărțită de amândoi. Deoarece Gropi în asfalt este creat, în întregime, în zona locației alese, vigilența este cuvântul-cheie.”

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu