Gropi in asfalt

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Acesta a fost prima fotografie din cadrul proiectului: o groapă în asfalt pe o stradă dintr-un cartier rezidențial a fost transformată, în câteva clipe într-o spălătorie urbană. A urmat apoi fotografia următoare, în care Davide zdrobește struguri. Apoi întregul proiect avea să prindă contur. Și aripi.

Și astfel cei doi soți au prins a fotografia gropi nu doar în Montreal, ci și în Toronto. Și apoi în SUA, în New York și Los Angeles. Și, firește, să expună fotografiile în cadrul unor expoziții care s-au bucurat și de succes mediatic și de succes de public.

Ce ar mai fi de spus? Că, în timp ce Claudia este absoventă de filologie, Davide este regizor. Și că fotografia este doar una dintre pasiunile comune. Și că, în august, sărbătoresc doi ani de la căsătorie.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu