Reborn Jazzy White Night

Vineri, 24 mai, la Imbold, Galeria, Noaptea Albă a Galeriilor ține luna pe cer într-o atmosferă jazzy cu un duo de chitară – Standards on double six – și cu Vernisajul Reborn Claudiu Ciobanu.

Vinul momentului, Ambrosio by Vincon, vă invită la Reborn Jazzy White Night la Imbold, Galeria să degustați cea mai nouă gamă de vinuri semnată Vincon.

Duo-ul Alex Man și Sorin Romanescu s-a înființat în urmă cu trei ani, deși cei doi chitariști se cunosc de 15 ani. Ideea acestui duo a apărut spontan înainte de orice cuvânt rostit: chitarele au vorbit timp de două ore standarde de jazz, după care s-au cunoscut și soliștii. Numele duo-ului dezvăluie pe de-o parte intenția de a cânta standarde de jazz și pe de altă parte sugerează formula instrumentală. De la primele concerte “Standards on double six” a bucurat publicul atât prin ineditul formulei cât și prin varietea repertoriului și maniera de abordare.

După mai multe expoziții naționale și internaționale, Claudiu Ciobanu revine cu un proiect în care re-nașterea devine laitmotiv. Proiectul „Reborn” face referire la un episod din Legendele Olimpului, şi anume la făurirea „Pandorei”, prima femeie din lume, creată de către Hefaistos la porunca lui Zeus. Deşi legenda pune accentul mai mult pe „cutia Pandorei”, Claudiu Ciobanu propune o serie de picturi ce fac referire la momentul creaţiei, evidenţiind importanţa apei ca element esenţial. Este vorba de un joc de întoarcere în trecut în acea cutie plină de răutate, minciună şi ură care nu a fost deschisă niciodată.

Partener principal: Ambrosio by Vincon.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu