Fericirea

Ne intrebam mereu ce este, de unde vine, pentru cat timp si, mai ales, de la cine?

Fericirea nu se masoara, nu are limite si nu se poate sa existe om care sa nu fi fost fericit, insa ce te faci atunci cand iti vezi fericirea doar in lucrurile care te inconjoara, in material si nu in tine?

Vad tot mai des oameni nefericiti din vina lipsurilor, dar ma intreb, daca ai vase de spalat inseamna ca ai avut ce sa mananci, daca ai haine de spalat sau impachetat inseamna ca ai cu ce sa te imbraci, dar nu esti multumit. Vrei mai mult, mai bun, mai repede si mai usor.

Pentru fericire nu e nevoie de lucruri, e nevoie de oameni sa iti fie alaturi. Nu te poti bucura singur. Fericirea vine din lucruri mici, facute cu dragoste de catre persoanele care iti sunt alaturi.

Cat de fericit esti azi ca a rasarit soarele? Sau ca ai simtit primii stropi de ploaie pe pielea ta? Daca iesi din casa, ce te face fericit?

Este adevarat ca timpul nu ne mai ajunge, ca pare comprimat, dar ia o pauza si priveste in jurul tau, admira tot ce ochiul tau poate sa vada, miroase tot ce nasul tau poate simtii si asculta tot ce urechea ta aude. Trage aer in piept si crede ca viata e frumoasa! Fericirea vine din interior!

Fericirea te face frumos.

fericirea

Oana

Oana De același autor

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici. Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul aceluiași formular.

Recomandări

Adaugă comentariu