De dragul artei

Programele de educaţie creativă pentru familii cu copii de 2-4 ani, la Muzeul Naţional al Țăranului Român.

Asociaţia De dragul artei lansează programele de educaţie creativă pentru familii cu copii de 2-4 ani, în cadrul Muzeului Naţional al Tăranului Român. Acestea se vor desfăşura în fiecare lună, timp de un an. În luna septembrie programele de educaţie creativă se derulează după următorul orar:

* Sambata, 3 septembrie, ora 10.30, 2-3 ani
* Duminica, 4 septembrie, ora 16.30, 3-4 ani
* Sambata, 10 septembrie, ora 10.30, 2-3 ani
* Duminica, 11 septembrie, ora 16.30, 3-4 ani
* Sambata, 17 septembrie, ora 10.30, 2-3 ani
* Duminica, 18 septembrie, ora 16.30, 3-4 ani

Specialişti în educaţie muzeală, actori, artişti plastici şi alţi animatori culturali cu experienţă au pregătit pentru luna septembrie programul “Unde-o fi Moş Mogoş?”: în sala Casei Mogoş a Muzeul Ţăranului Român, copiii îl vor căuta pe proprietarul şi creatorul casei, vor sta de vorbă cu „fiica” acestuia (o talentată actriţă a Teatrului Ion Creangă) şi vor cerceta interioarele de poveste ale casei. În atelier, copiii ajutaţi de părinţi vor construi căsuţe pentru animăluţe şi cuiburi pentru păsări din materiale naturale.

Taxele de participare la program sunt următoarele: 20 lei/persoană (copil sau părinte), 50 lei/familie formată din trei membri, 60 lei/ familie formată din patru membri etc. Programările se fac la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0745 495 404.

Programele de educaţie creativă lansate de asociaţia De dragul artei au apărut din necesitatea de a însufleţi obiectele de muzeu sau cele de artă şi de a le tranforma în sursă de creativitate pentru copii şi tineri. Asociaţia îşi propune să fie o sursă de inspiraţie pentru educaţia din România, să propună cele mai adaptate, imaginative şi moderne programe de educaţie creativă în muzee sau spaţii similare.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu