Cum ne redecoram apartamentul

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Câteva idei ale unor designeri olandezi.

Living Room este un experiment vizual al echipei de designeri olandezi formată din Mo Assem și Ruben van Esterik. O modalitate instantanee, după cum veți vedea, pentru redecorarea sufrageriei.

Reuniți în grupul creativ Mr. Beam, cei doi au utilizat pentru acest experiment două videoproiectoare, pe care le-au folosit pentru a genera imagini diferite pe mobilierul și pereții unei sufragerii albe. Din păcate în viața reală nu este la fel de u;or să redecorăm, însă câteva dintre ideile celor doi s-ar putea să ne folosească.

Și, în final, o altă realizare a Mr: Beam: cu prilejul celei de-a zecea aniversări a Muzeului Fotografiei din Amsterdam, Mo Assem și Ruben van Esterik au realizat o proiecție intitulată “Care este viitorul fotografiei?”. Priviți.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu