Cum ne redecoram apartamentul

Câteva idei ale unor designeri olandezi.

Living Room este un experiment vizual al echipei de designeri olandezi formată din Mo Assem și Ruben van Esterik. O modalitate instantanee, după cum veți vedea, pentru redecorarea sufrageriei.

Reuniți în grupul creativ Mr. Beam, cei doi au utilizat pentru acest experiment două videoproiectoare, pe care le-au folosit pentru a genera imagini diferite pe mobilierul și pereții unei sufragerii albe. Din păcate în viața reală nu este la fel de u;or să redecorăm, însă câteva dintre ideile celor doi s-ar putea să ne folosească.

Și, în final, o altă realizare a Mr: Beam: cu prilejul celei de-a zecea aniversări a Muzeului Fotografiei din Amsterdam, Mo Assem și Ruben van Esterik au realizat o proiecție intitulată “Care este viitorul fotografiei?”. Priviți.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu