Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, în direct, la HBO

HBO România va transmite în direct şi în exclusivitate cea de-a 70-a ediţie a Galei de decernare a Globurilor de Aur.

Telespectatorii canalului HBO au ocazia să afle primii câştigătorii Globurilor de Aur, unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografică, transmis live, în limba originală, nedublată, în noaptea de duminică, 13 ianuarie, spre luni, de la ora 3. Varianta editată şi subtitrată va fi difuzată marţi, 15 ianuarie, de la ora 20:00.

Producţiile originale HBO s-au bucurat de aprecierea publicului şi a criticii de specialitate. Pentru al 12-lea an consecutiv, HBO este reţeaua de televiziune cu cele mai multe nominalizări la Premiile Globul de Aur, adunând un total de 17 la ediţia de anul acesta.

Serialul Imperiul din Atlantic City / Boardwalk Empire a primit 2 nominalizări la categoriile cel mai bun serial TV – dramă, cel mai bun actor într-un serial TV – dramă (Steve Buscemi). Cel de-al treilea sezon al serialului Imperiul din Atlantic City a avut premiera în septembrie 2012 la HBO.

Serialul The Newsroom / Redacţia a primit 2 nominalizări la categoriile cel mai bun serial TV – dramă şi cel mai bun rol principal masculin într-un serial (dramă) – Jeff Daniels. Primul sezon a fost difuzat în vara anului 2012 de către HBO.

Producţia originală HBO Girls / Fetele, al cărei prim sezon a avut premiera la HBO în iunie 2012, este nominalizată la categoria cel mai bun serial de comedie, iar Lena Dunham, personajul principal, a primit o nominalizare pentru cel mai bun rol feminin într-un serial de comedie. Sezonul al doilea va fi difuzat în curând la HBO. La aceeaşi categorie este nominalizată şi Julia Louis-Dreyfus pentru rolul principal din serialul de comedie Veep.
La categoria cea mai bună miniserie pentru televiziune concurează două producţii originale HBO, Game Change şi The Girl, iar premiul pentru cel mai bun rol principal feminin într-o miniserie sau film pentru televiziune poate ajunge la Nicole Kidman pentru Hemingway & Gellhorn, Sienna Miller pentru The Girl sau Julianne Moore pentru rolul său din Game Change / Jocul se schimbă.

Actorii principali din Game Change / Jocul se schimbă, Hemingway & Gellhorn şi The Girl aduc încă trei nominalizări la categoria cel mai bun rol principal masculin într-un film de televiziune sau într-o miniserie pentru: Woody Harrelson, Clive Owen şi Toby Jones.

Game Change / Jocul se schimbă mai primeşte încă două nominalizări pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol secundar într-un film de televiziune sau într-o miniserie pentru Ed Harris, respectiv Sarah Paulson.

Gazdele de anul acesta ale celebrei Gale de decernare a Globurilor de Aur vor fi Amy Poehler (Parks and Recreation) şi Tina Fey (30 Rock, Saturday Night Live).

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu