Cei mai in varsta utilizatori de facebook

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Au peste 100 de ani și țin morțiș să fie puși la zid pe “wall”.

Totul a început pe 27 august 2012 când Sheryl Sandberg, Chief Operating Officer la Facebook (și fost vicepreședinte pe zona de vânzări online la Google), a postat o fotografie, realizată în sediul central al companiei, prin intermediul căreia anunța că Florence Detlor, în vârstă de 101 ani, este cel mai în etate utilizator înregistrat al rețelei sociale.

Iar de aici a început o întregă nebunie: mai mulți utilizatori ai rețelei sociale au început să semnaleze faptul că, în realitate,virtualul titlul de “cel mai vârstnic utilizator facebook” ar trebui să-i revină lui Nana Sophie care a împlinit 103 ani în data de 15 octombrie 2012 și, spre a da “un semnal în piață”, și-a sărbătorit ziua de naștere prin intermediul unui eveniment pe facebook.

Însă, pe 23 octombrie 2012 presa internațională începea să vorbească despre Maria Colunia Sequar-Metzgar care, în data de 21 octombrie 2012, a împlinit 105 ani. Și din august 2012 – altfel spus, încă de pe vremea când avea doar 104 ani – se tot luptă cu facebook pentru a-i recunoaște adevărată vârstă…

Și, în final, o concluzie: cei mai în vârstă utilizatori ai facebook sunt femei. 🙂

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu