Cea mai ingenioasa prezentare de moda

O prezentare de modă este o operă de artă. De data aceasta, afirmația este cât se poate de reală.

Recunosc: în opinia, cele mai frumoase filme de promovare ale unor colecții de modă sunt cele realizate de Vanessa Bruno. Și frumoase este puțin spus: sunt cu adevărat excepționale! Și, tot în opinia mea, cei 100 de ani de modă în 100 de secunde reușesc să creeze un viral de bun gust. Iar, aceasta, nu știu dacă este chiar cea mai frumoasă colecție de modă, dar, categoric, este printre cele mai duioase. Astăzi vă prezint ceea ce cred că este cea mai ingenioasă pfrezentare de modă.

Twenty-Seven Names și-a prezentat cea mai recentă colecție de toamnă / iarnă în cadrul New Zealand Fashion Week. Însă, în loc de tradițioanala paradă pe podium, designerii Rachel Easting și Anjali Stewart au ales să-și prezinte creațiile prin intermediul unei expoziții de fotografie, în cadrul căreia fotomodelul Ngahuia Williams se contopește cu fundalurile alese. Priviți.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Articolul asta e superb!

Adaugă comentariu