Cea mai frumoasa carte

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Este una dintre cele mai frumoase cărți pe care le-am văzut până acum. Se numește I Wonder și este opera artistului de Marian Bantjes.

“Am petrecut 15 luni scriind, ilustrând şi concepând această carte. Are o copertă superbă, cu folii de aur şi argint dispuse pe un acoperământ de satin, iar fiecare pagină are marginile aurite.

Fiecare ilustrație este unică, special creată pentru această carte, iar textul combină arta grafica cu cuvântul scris.

Cartea conține o varietate de forme și stari, reprezentate într-o abundenţă de fonturi şi stiluri grafice. Este o sărbătoare vizuală și, pentru cei familiarizaţi cu munca mea, este, în egală măsură, hrană pentru minte şi suflet.”

Puteți cumpăra această minunăție, în schimbul a 26, 40 USD, de pe amazon.com. “Minunăție”, am zis? Priviți și vă veți convinge (click pe imagini pentru mărire).

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu