Cele mai vizionate videoclipuri de Sarbatori

1. Christmas Food Court Flash Mob – peste 25 de milioane de vizualizări.

În data de 13 noiembrie 2010, grupul coral canadian Niagara a făcut o surpriză de proporții vizitatorilor aflați în Welland Seaway Mall. Surpriza a fost pusă la cale de către alphabetphotography.com, iar în data de 18 noiembrie videoclipul a apărut pe YouTube.

“Alphabet® Photography este procesul prin intermediul căruia se fotografiază obiecte care seamănă cu literele alfabetului, pentru ca apoi, prin aranjarea acestora să se realizeze scrisori artistice personalizate.” Dacă descrierea vi se pare suficient de interesantă, vizitați-le site-ul.

2. The Digital Story of Nativity – peste 7 milioane de vizualizări.

O povestea amuzantă despre cum ar fi putut avea loc Nașterea Domnului în era Web 2.0. Realizat de către portughezii de la Excentric (vizitați-le site-ul și vă veți convinge că nu este o întâmplare), videoclipul a adunat, din data de 12 decembrie și până acum, peste 5 milioane de vizualizări în varianta în limba engleză și peste 2 milioane în varianta portugheză.

3. Coldplay – Christmas Lights – peste 6 milioane de vizualizări.

Filmat în data de 25 noiembrie în Londra, videoclipul a apărut pe Youtube în data de 28 noiembrie. Vi se par puține șase milioane de vizualizări pentru Coldplay? 😉

Sărbători fericite. Tuturor!

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu