Auăleu: experienta interactiva a unui Teatru de Garaj si Curte

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Dacă acum câteva zile vă vorbeam despre clujenii de la Teatru 2.0, astăzi a venit rândul timișorenilor.

Auăleu – Teatru de Garaj şi Curte

Auăleu s-a înfiinţat în 2005 în curtea şi garajul unei case din Timişoara.

“În ciuda tuturor coşmarurilor pe care le trăim, AUĂLEU TEATRU e născut dintr-un vis, pentru că visul zboară frumos şi sus. La AUĂLEU se vine lejer, în haine de stradă, pentru că nimeni nu etalează nimic nimănui.

Dacă alegi să vii într-o seară la noi, la un spectacol, trebuie să ştii că dacă e mai cald, vei sta pe un butuc, la umbra unui nuc, iar dacă e mai frig, vei sta într-un garaj sau într-o cameră şi că preţul biletului de intrare a fost stabilit de alţii care au venit înaintea ta, prin vot liber.

Dacă te întrebi cum sunt spectacolele noastre, ei bine, va trebui să vii să le vezi. Poţi să fii sigur că înainte să înceapă, vei auzi un gong, dar noi nu o să îţi spunem că sunt cele mai bune, frumoase şi furtunos aplaudate. Ele sunt simple, directe, aspre şi nefardate.

Dacă vrei să rămâi şi cu o amintire fizică, putem să îţi oferim un caiet-program prins în şuruburi, un fluturaş sau un afiş, toate executate manual.

Până în prezent nici un spectacol produs de AUĂLEU TEATRU nu a fost subvenţionat. Spectacolele sunt realizate prin forţe financiare proprii şi aparţin strict realizatorilor şi publicului cu bilet de intare în mână.”

Cel mai spectaculos site al unui teatru din România

Pe 2 februarie 2011, X3 anunța lansarea site-ului Auăleu:

A fost o provocare pe care am îmbrățișat-o cu ochii larg deschiși și în care am investit, pro-bono, timpul și munca noastră.

Iar rezultatul este cu adevărat remarcabil. Convingeți-vă singuri vizitând site-ul Auăleu și blogul Auăleu.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu