Apusuri sfărâmate

“De îndată ce rămânem unii fără ceilalți…”

apus-1

“Omenirea este un amestec ciudat de sori și pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai știm unde un om încetează să mai fie piatră și devine soare. Nu știm nici măcar dacă sorii au fost creați pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Știm numai că, sori ori pietre, suntem cu toții fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalți.”

Panait Istrati
(10 august 1884 – 16 aprilie 1935)

apus-2

apus-3

Broken Mirror/Evening Sky – o serie de fotografii prezentând apusuri de soare reflectate în oglinzi sfărâmate realizate de către Bing Wright.

apus-4

apus-5

apus-6

apus-7

apus-8

(via)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

3 comentarii

 1. Venus

  Ca si sufletul nostru, mii de cioburi ce fac un intreg perfect dar care, luat ciob cu ciob dezvaluie un abis sfaramat, distrus, neimplinit ori ridiculizat.

  1. Gabriela

   Superb…spus!

 2. ….şi noi, noi adolescenţi fiind, credeam, că soarele numai pentru noi străluceşte, noi, care fiind neînvinşi, neânduplecaţi în toate cele, ştiam, eram convinşi, că Pământul se învârte doar pentru noi.
  Noi, acei copii ai soarelui, străluminaţi de o genune fierbinte, vedeam, trăiam şi ne sălăşuiam visele, cu ferma convingere, că pentru noi, sunt făurite MINUNILE VIEŢII*

Adaugă comentariu