Angajatii Google si viata de apoi

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

Câteva dintre beneficiile pe care Google le acordă angajaților săi.

Unul dintre dintre cei mai buni angajatori din lume, Google oferă angajaților săi o serie de beneficii care par absolut incredibile pentru “angajatul de rând”: de la tunsori (sau coafuri gratuite), la doctori care nu doar că te tratează gratuir, dar se și deplasează până la locul tău de muncă; de la specialități gastronomice gătite de maeștrii bucătări angajați special pentru a satisface exigențele salariaților, până la asigurări de sănătate complete pentru petrecerea vacanțelor; de la piscine în care angajații să se răcorească și până la toalete high-tech.

Lucrurile merg însă chiar și mai departe, Google acordând beneficii angajaților săi chiar și după dispariția fizică a acestora: atunci când un angajat Google trece în neființă, partenerul său de viață primește, timp de 10 ani, jumătate din salariul acestuia. Și chiar mai mult: copiii săi primesc un cec în valoare de 1.000 de dolari lunar până când împlinesc vârsta de 19 ani (sau 23 de ani în cazul în care sunt studenți).

“Adevăratul motiv pentru care facem toate aceste lucruri pentru angajați nu este acela că este important pentru derularea afacerii, ci pentru că este corect ceea ce facem.” (Laszlo Bock, director HR Google)

(sursa: Forbes)

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu