10 ziariști români beneficiază de un stagiu de pregătire la UE

Programul Bursele JTI pentru Jurnalisti – editia 2018-2019 a desemnat 10 castigatori care vor participa la stagiul de pregatire in cadrul unor institiutii si organisme europene, pe timpul presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Cei 10 ziaristi vor efectua o vizita de lucru de o saptamana la institutiile europene din Bruxelles, la sediul NATO, precum si la alte autoritati, organizatii sau firme relevante.

Iata numele castigatorilor:

Andreea DUMITRESCU – Societatea Romana de Televiziune
Corina MATLINSCHI – Antena 3
Gabriel AVACARITEI – Wing Media Energy Consulting
Ilie PINTEA – Radio Romania Actualitati
Catalin DEACU – Societatea Romana de Televiziune
Arpad LASZLO – TemesvariHirek.ro
Loredana NEGRILA – Societatea Romana de Televiziune
Sebastian OANCEA – Radio Romania Actualitati
Teodora CIMPOI – Romania Libera
Vlad EPURESCU – adevarul.ro

Cei doi ziaristi romani care vor beneficia de stagiul extins de documentare si training la Bruxelles sunt:

Catalin DEACU – Societatea Romana de Televiziune
Gabriel AVACARITEI – Wing Media Energy Consulting

Programul Bursele JTI pentru Jurnalisti se afla la a XVIII-a editie, fiind organizat de JTI Romania, clubeconomic.ro, Ad Media Consult, cu sprijinul fostilor bursieri.

Programul Bursele JTI pentru Jurnalisti a fost lansat in anul 2000, ca o continuare a programului de stagii initiat in anii ‘90 de National Forum Foundation/Freedom House, cu sprijinul Guvernului SUA. Obiectivul programului a fost dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor jurnalistilor, prin expunere la realitatile democratiilor dezvoltate, imersiune in medii culturale diverse si practica profesionala specializata, mai intai in Statele Unite, iar ulterior la Bruxelles.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu