Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Dincolo de crusta sufletului meu”

Cine este de fapt “șeful”?

Câteva imagini amuzante. Știți, desigur, că, nu în puține cazuri, în spatele pompoasei denumiri de “driving manager” se ascunde vechea...

Continuare...


Powered by

“Dincolo de crusta sufletului meu”

Sorin Tudorde @
19 June 2013

Felicia Simion – una dintre cele mai talentate tinere fotografe ale României.

“Cineva mi-a spus odată că apăs pe declanșator atunci când Dumnezeu și-ar dori să fac asta. Iar din acel moment am simțit că fotografia este cu adevărat cu mult mai mult decât o toană efemeră, ceva dincolo de crusta sufletului meu, ceva mai luminos decât însăși lumina. Și mi-am dat seama că noi, oamenii, suntem mai mult decât țărână și că există mult mai multe lucruri de iubit.”

Născută pe 25 aprilie 1994, în Craiova, Felicia Simion a început să fotografieze de la vârsta de 13 ani, când a descoperit comunitatea deviantart. În 2012 a fost nominalizată pentru Sony World Photography Awards, iar în 2013 a câștigat Teen Photo Contest. Și, nu în ultimul rând: pagina ei de facebook este una dintre cele mai de succes pagini ale unui fotograf român.

Pagini: 1 2

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri