Doi romani pe lista celor mai buni fotografi din 2012

Felicia Simion și Ionuț Hrenciuc se află pe lista scurtă a Sony World Photography Awards 2012.

Joi, 2 februarie, Organizaţia Mondială a Fotografiei a anunţat fotografii aflați pe lista scurtă a Sony World Photography Awards pe 2012. Considerat evenimentul fotografic mondial al anului, Sony World Photography Awards celebrează excelența în fotografie din întreaga lume. Anul acesta, juriul a avut de ales cele mai bune fotografii din peste 112.000 de lucrări ale unor concurenți din 171 de ţări. Iar pe lista scurtă se află și doi români: Felicia Simion și Ionuț Hrenciuc.

Omul soarelui – Felicia Simion

Forma în care te afli – Felicia Simion

Munții Bucegi – Ionuț Hrenciuc

În luna aprilie, toate lucrările selectate pe lista scurtă vor fi expuse în cadrul unui eveniment organizat în Londra. Și tot atunci vor fi anunțați și câștigătorii. Iată în cele ce urmează și alte câteva lucrări aflate pe lista scurtă a Sony World Photography Awards 2012.

Pansiri Pikunkaew – Thailanda

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu