INTERNSHIP 2.0(24): START LA ÎNSCRIERI!

Te pasionează comunicarea? Internship 2.0 ar putea fi pentru tine.

Internship 2.0, un proiect gratuit de “învățare online” demarat încă din anul 2009, se adresează tuturor pasionaților de marketing și comunicare.

Perioada de înscrieri: până pe 05 mai 2024.
Perioada de desfășurare: 06 mai 2024 – 24 mai 2024.

Ediția din acest an este structurată pe cinci module: un modul de strategie și gândire creativă, un modul de comunicare online, un modul de managementul crizei, un modul de “gestionarea fake news” și un modul “corporate”. Fiecare modul este, concomitent, și un exercițiu de percepție, utilizare si adaptare la un mediu în care folosirea inteligenței artificiale este o normă socială (chiar dacă, momentan, nu pe deplin conștientizată).

Mai multe despre istoria Internship 2.0 găsești urmând acest link.

Așadar: dacă ești interesat(ă) de participarea la Internship 2.0, trimite-mi CV-ul, însoțit de o scurtă scrisoare de intenție, la adresa sorintudor.ro@gmail.com până pe 05 mai 2024, ora 23:59.

Unde va avea loc Internshipul?

Internshipul online se va desfășura, dupa cum îi sugerează și numele, exclusiv online. 🙂

Cine poate participa?

Poate participa oricine, indiferent de zona în care locuiește. Cu doar două condiții: 1) să îmi trimită CV-ul, însoțit de o scurtă scrisoare de intenție,  până pe data de 05 mai 2024, ora 23:59 și 2) să poată sa își rezerve zilnic (!) măcar câteva ore pe care să le dedice integral Internshipului.

Chiar este gratuit?

Da, Internship 2.0 este gratuit. Mai clar: nu există nicio taxă de participare, nu există interese ascunse și, îți garantez: de ceea ce vei face în cadrul internshipului vei beneficia doar tu și nimeni altcineva.
Atenție: tocmai pentru că este gratuit, Internshipul costă timpul tău și, în aceeași măsură, timpul meu. Motive suficiente pentrtu a porni la drum respectându-ne unul pe altul. Iar dacă acest respect nu va fi probat practic… acceptarea la Internship 2.0 nu garantează nimănui ca va rămâne până la final în cadrul echipei.

Durata

Internshipul se va desfășura pe durata a trei săptămâni, între 06 mai 2024 – 24 mai 2024. Și o precizare: numărul de locuri este limitat.

Structura

Așa cum am menționat, internshipul are cinci module principale:

– un modul de strategie și gândire creativă (în cadrul căruia vom încerca să vedem ce e cu “poveștile” și cu limitările lor);
– un modul de comunicare online (în cadrul căruia vom încerca să vedem cât de adevărat e că “nu-i online-ul ca offline-ul”);
– un modul de managementul crizei (în cadrul căruia vom încerca să vedem cum ne putem adapta și cum putem gestiona noile provocări);
– un modul de “gestionarea fake news” (de la schimbări de mentalitate la schimbări ale comportamentelui utilizatorilor și până la deep fake);
– un modul “corporate” (vom funcționa în “regim de agenție” și vom încerca să lansăm un proiect necomercial, de utilitate publică).

Beneficii

know-how primit, în exclusivitate, de la unii dintre cei mai buni profesioniști în domeniu;
– o suită de evenimente sub care îți vei putea trece semnătura;
– realizarea a cel puțin un proiect online tocmai bun de pus în CV;
networking care ar putea să te ajute în viață (și o serie de prietenii care ar putea să dureze);
– în cazul în care folosesc, scrisori de recomandare și certificate de practică.

Cum se va face selectia participantilor

Selecția participanților se va face după CV-uri și după scrisorile de intenție. “CV-uri?! În 2023?! Și cum adică scrisoare de intenție?!”. Da, știu: viața nu-i un tort cu frișcă și nici n-are cont de Insta…

Pe scurt: scrieți-mi până pe data de 30 iulie (ora 23:59). Persoanele selectate vor fi anunțate pe data de 31 iulie, dimineața, urmând ca în aceeași zi să ne apucăm de treabă.
Partenerul Internship 2.0 este, ca de fiecare dată, JTI.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu