UnderCloud: programul Festivalului de Teatru Independent

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La MUSE – Teatrul de pe Lipscani 53 – ploua cu teatru!

Aflat la cea de a IV-a editie, UnderCloud, festival de teatru independent, pune  in scena  20 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. In fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Teatrul Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Programul festivalului UnderCloud

Producatori: Compania de Teatru D’ AYA & Teatrul Undercloud. Initiatorii proiectului Compania de Teatru “D’ AYA” sunt scriitoarea si regizoarea Chris Simion (Presedinte) si celebrul scriitor francez Pascal Bruckner (Presedinte Onorific). Anul acesta Compania de Teatru “D’AYA” implineste 12 ani de activitate: 22 de productii de teatru, premii internationale si nationale, participari in festivaluri de profil de prestigiu, o munca sustinuta in mod profesionist si cu rezultate vizibile.

Informatii si rezervari: 0727.100.856 // festival.undercloud@daya.ro

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu