Cum să-ți inunzi vecinii

Trei linkuri care ne-au plăcut.

1. Pentru a ajuta la conștientizarea efectelor schimbărilor climaterice și a promova Ziua Mediului, CarbonStory a creat o hartă interactivă care, cu ajutorul Google Maps ne prezintă o lume sub ape. Practic, după ce accesați site-ul World Under Water și apăsați butonul start, puteți tasta în casuța de căutare orice adresă doriți (a locuinței, a locului de muncă, a unui prieten etc) și veți vedea o imagine sub ape a acelui loc. Iată, de pildă, cum arată Piața Victoriei din București.

Inundatii-Romania

2. Dacă tot a mai trecut o ediție de Eurovision și la televizor nu ne-am distrat, măcar să ne distrăm din fața computerului: creați-vă propria melodie pentru Eurovision. 🙂

3. Iar pentru cei care nu vor nici măcar în glumă să audă de Eurovision, avem o altă propunere: creați-vă propriul videoclip. Alături de o pisică. Și, da, îl veți putea trimite apoi prietenilor de pe rețelele sociale, să se distreze și ei.

Webcultura are nevoie de susținerea ta. Ne poți sprijini prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu