Fotomodele si IQ

Frumusețea este trecătoare…

O parodie. “Ar trebui ca teoria evoluției să fie predată în școli?” Poate să pară hilar, dar această întrebare chiar a fost adresată concurentelor pentru titlul de Miss USA din acest an (fanii pot urmări răspunsurile pe YouTube).

Amuzată de “intensitatea întrebării”, MacKenzie Fegan a creat o excelentă parodie pornind de la o cu totul altă întrebare: “Ar trebui ca matematică să fie predată în școli?”. Eu m-am amuzat teribil. Sper să vă amuzați și voi.

Și un proiect artistic. “O critică la adresa absurdului și artificialului existent în revistele de modă și a imaginii distorsionate pe care acestea o răspândesc despre femei.” Astfel își definește artista spaniolă Yolanda Domingue proiectul Poses. Un proiect în cadrul căruia femei obișnuite au fost invitate să se comporte în public asemeni fotomodelelor. (Notă: coloana sonoră nu este cea mai reușită, însă reacțiile trecătorilor sunt minunate :))

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu