Fotomodele si IQ

Frumusețea este trecătoare…

O parodie. “Ar trebui ca teoria evoluției să fie predată în școli?” Poate să pară hilar, dar această întrebare chiar a fost adresată concurentelor pentru titlul de Miss USA din acest an (fanii pot urmări răspunsurile pe YouTube).

Amuzată de “intensitatea întrebării”, MacKenzie Fegan a creat o excelentă parodie pornind de la o cu totul altă întrebare: “Ar trebui ca matematică să fie predată în școli?”. Eu m-am amuzat teribil. Sper să vă amuzați și voi.

Și un proiect artistic. “O critică la adresa absurdului și artificialului existent în revistele de modă și a imaginii distorsionate pe care acestea o răspândesc despre femei.” Astfel își definește artista spaniolă Yolanda Domingue proiectul Poses. Un proiect în cadrul căruia femei obișnuite au fost invitate să se comporte în public asemeni fotomodelelor. (Notă: coloana sonoră nu este cea mai reușită, însă reacțiile trecătorilor sunt minunate :))

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Adaugă comentariu