Un workshop eveniment: Philip Bloom în România

În perioada 30 aprilie – 1mai, la Arsenal Park, Orăștie, va avea loc primul Master Class Workshop din România cu Philip Bloom.

Philip Bloom, este un nume greu în lumea videografilor pe plan internațional. A fost director de imagine pentru personalități din lumea cinematografiei precum George Lucas. Este mentor pentru fotografi profesioniști, iar mari corporații din domeniu, precum Canon, Zeiss, Panasonic, Zacuto, Kessler etc îl au drept consilier și imagine în campanile lor. Și, dacă vă întrebați cam ce poate să facă Philip Bloom, priviți.

Programul celor două zile de workshop

30 aprilie cu Philip Bloom, începe la ora 9:00 în stil Master Class în sala de conferințe cu tematică focusată pe storytelling & techniques și se termină cu foc de tabără într-o atmosferă relaxată, cu discuții despre ultimele noutăți de la târgul NAB Las Vegas, unde se anunță trendurile din domeniu. Philip Bloom este o personalitate nelipsită la cele mai prestigioase evenimente, un trend setter de notorietate. Philip va veni cu Black Magic Cinema Camera (EF), Canon 1DC si Sony FS700 și alte surprize.

1 mai cu Eduard Schneider în stil hands-on cu toate echipamentele sale, de la Zacuto Scorpion rig (singurul din România), la motion control rig DitoGear pe 4 axe si stabilizator giroscopic Kenyon Labs KS-6 (unic in România), două drone (Hexacopter DJI F550 heavy lifter și Oktokopter-XL) și multe alte “gadgeturi”.

Pentru cei care nu-l cunosc: Eduard Schneider este printre primii producători de media independenți din România. După ce a locuit în Germania și a studiat în Franța, a revenit la Sebeș, orașul unde s-a născut și al cărui cetățean de onoare este din 2010. Are un portofoliu impresionant ce cuprinde de la videoclipuri în industria muzicală, la filme documentare și campanii publicitare.

Mihaela Kloos-Ilea

Mihaela Kloos-Ilea Blog | Twitter | Facebook | De același autor

Ani la rând am ascultat. Am învățat. Acum caut, visez și scriu. Descoperă Transilvania frumoasă și povești despre sașii de ieri și de azi pe povestisasesti.com

Recomandări

Adaugă comentariu