Skype Your Way to Excellence in PR with James E. Grunig

Puteți susține WebCultura, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!

PRIME România organizează cea de-a doua ediţie a Webinar-ului, o videoconferință anuală despre Excelență și Practică în Relații Publice, alături de James E. Grunig, profesor emerit la Universitatea din Maryland, SUA.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 ianuarie 2013, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti (str. Tache Ionescu, nr. 4), începând cu orele 19:00 și va dura aproximativ 2 ore.

Scopul Webinarului este acela de a realiza un schimb util de informații între studenții români și specialiștii de renume mondial din domeniul comunicării și al relațiilor publice. În cadrul evenimentului, sunt prezentate teme de actualitate, analizate din perspectiva profesioniștilor care și-au pus amprenta asupra dezvoltării domeniului.

Anul acesta va fi abordată tema Excelenței în PR, alături de invitatul James E. Grunig, care va prezenta publicului prezent la eveniment ultimele tendințe din domeniul comunicării, strategia și tacticile unei campanii de PR de succes sau cele mai eficiente canale de promovare (clasice versus noile media). Conferința va fi moderată de către Anca Anton, asistent doctor colaborator al Departamentului de Științe ale Comunicării din cadrul Facultății de Litere.

James E. Grunig este profesor emerit în cadrul Departamentului de Comunicare al Universităţii din Maryland și autorul mai multor cărți și articole, printre care și “Managementul relaţiilor publice”, “Ghid managerial de excelenţă în PR” şi “Managementul comunicării”.

În 1992, fundaţia PRSA i-a acordat premiul “Jackson, Jackson & Wagner Award” pentru cercetare în domeniul ştiintelor comportamentale. În 2005, Grunig a primit cea mai înaltă distincţie, oferită de către Institute for PR, “The Alexander Hamilton Medal”, pentru contribuţia sa la profesionalizarea domeniului relațiilor publice.

Cei care doresc să participe la eveniment sunt așteptați să se înscrie la adresa webinar@primeromania.ro până miercuri, 16 ianuarie 2013, orele 22:00. Înscrierile vor fi însoțite de câteva date generale (nume, facultate, oraș) și de motivul pentru care doresc să participe la conferință. Locurile sunt limitate, iar taxa de participare este în valoare de 10 RON.

Webinar este un eveniment marca PRIME România şi este susținut de partenerii media: IQads Kadett, Comunicatedepresa.ro, StartUB, BizCampus.com.ro, Evenimentestudentesti.ro, Hipo.ro, WebCultura.ro, Studentie.ro, Metropotam.ro, Student din Provincie, Şcoala ADC*RO şi Ambition.

WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu